home > Over Condoleancekaart

Condoleancekaart wil graag helpen bij het bemoedigen van mensen tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven. Het is bijzonder wanneer we als mensen naast de ander kunnen staan in een periode van rouw en verdriet. Een persoonlijke kaart met bemoedigende tekst  helpt hierbij!

Op Condoleancekaart.nl vind je een groot assortiment aan condoleance- en sterkte-kaarten. Je kunt de kaart  helemaal online maken en die wordt daarna als echte wenskaart per post verstuurd. Pas de kaart aan, precies zoals jij dat wilt. Want met de online kaarteneditor kun je de kaart opmaken zoals jij dat graag wilt. Plaats een mooie tekst, een passende foto en maak gebruik van het brede scala aan lettertypes. Jij creëert, wij doen de rest.

De oprichters van Condoleancekaart zijn al jarenlang actief in de wereld van online kaarten maken. Al deze kennis en ervaring komt samen in het bedrijf, de Kaarten Carrousel, waarvan het Condoleancekaart één van de initiatieven is in samenwerking met Mensenlinq. De Kaarten Carrousel heeft zich ten doel gesteld om mooie dingen te maken waar mensen blij van worden. Een kaartje versturen doe je bijna altijd naar aanleiding van een gebeurtenis. De beleving die een dergelijk kaartje genereert is van wezenlijk belang. Vandaar ook onze slogan:  “Elk kaartje een belevenis, voor elke bijzondere gebeurtenis”